BAEBEAN COFFEE SCRUB MALAYSIA

BAEBEAN COFFEE SCRUB, jenama paling dicari dalam kategori skrub kopi di Malaysia. Bukan sahaja namanya unik, tapi hasilnya juga terlalu memuaskan. Satu-satunya skrub kopi yang saya tak pernah menyesal beli. Sekarang ni nak repeat order! Hehe.

Sebab? Dengan kandungan organik level premium, SCRUB KOPI BAEBEAN menawarkan harga lebih murah berbanding pesaingnya. Berbaloi, serius saya tak tipu!

 

Jadi, apa yang menjadikan BAEBEAN COFFEE SCRUB sentiasa menjadi rebutan? Mesti tak sabar nak tahu kan? Sudah semestinya kerana kandungannya! Terdapat 8 bahan utama dalam scrub coffee ini. Korang boleh tengok gambar kat bawah. Power kan?

 


Biasanya jenama coffee scrub lain ada dua bahan je, contohnya Coffee+Olive Oil. Harga pulak mahal gila sampai 50g RM40. Tapi  SCRUB KOPI BAEBEAN tak macam tu. BAEBEAN ada 8 kandungan dia guys! Murah pulak tu! Macam tak percaya, like seriously? Patutlah dia berjaya menembusi pasaran kopi skrub di Malaysia dengan pantas! Bukan itu sahaja, stok pun cepat habis. Sampai macam tu sekali orang percaya dengan jenama BAEBEAN ni.

Bahan-bahan banyak, dan setiap bahan-bahan tu ada fungsinya tau. Dia bukan saja-saja letak bagi wangi ke apa. Memang baik untuk kulit. SUMPAH, TAK TIPU! Kalau setakat jerawat, selulit, ketiak dan leher hitam memang sebelah mata je BAEBEAN COFFEE SCRUB ni selesaikan!

 

Kandungan Scrub Kopi BAEBEAN Malaysia:

Premium Coffee USA, Argan Oil, Jojoba Oil, Olive Oil (Minyak zaitun), Shea Butter, Cocoa Butter, Raw Sugar dan Vanilla Extract.

Tengok nama bahan-bahan ni pun dah tau dia boleh mencantikkan kulit. Kan?

 

 

 

Kebaikan BAEBEAN Coffee Scrub Malaysia:

 


Fuh, memang tip top bahan-bahan dia! Patutlah boleh hilang jerawat, menanggalkan sel kulit mati, daki hitam leher dan ketiak dan celah-celah badan semua tanggal bila sental pakai BAEBEAN COFFEE SCRUB ni. Dengan bau kopi lembut, memang tak dinafikan ini adalah kopi skrub terbaik setakat ini!

 

CARA PAKAI BAEBEAN COFFEE SCRUB

Korang boleh buat masker muka dan juga lulur badan menggunakan Coffee Scrub ini. 2 + 1. Dahlah memang Coffee Scrub Murah, jimat pulak tu boleh buat dua penggunaan sekaligus! Hebat kan? No wonderlah scrub ni jadi Coffee Scrub Paling Popular Di Malaysia!

Tengok gambar di bawah. Inilah cara pakai scrub kopi yang betul.

Siap ada arahan bergambar lagi untuk korang pakai srub kopi ni. Tengok bawah. Mudah kan?

CARA PAKAI COFFEE FACE SCRUB – MASKER MUKA

 

CARA PAKAI COFFEE BODY SCRUB – LULUR BADAN

 

TESTIMONI BAEBEAN COFFEE SCRUB MALAYSIA

Coffee Scrub Testimoni 1

Coffee Scrub Testimoni 1

Terlalu banyk testimoni BAEBEAN COFFEE SCRUB! Ini saya masukkan beberapa je. Kalau nak lagi banyak, korang terus klik link whatsapp ini wasap.my/60136870746

 

Coffee Scrub Testimoni 2

Coffee Scrub Testimoni 2

 

Coffee Scrub Testimoni 3

Coffee Scrub Testimoni 3

 

"<yoastmark

 

"<yoastmark

 

"<yoastmark

 

 

HARGA BAEBEAN COFFEE SCRUB

Harga pasaran untuk kopi scrub di Malaysia adalah sekitar RM50 per 100g. Rata-rata mereka hanya letak 2 bahan sahaja. Kopi+Argan atau Kopi+Raw Sugar. Tapi tidak dengan BAEBEAN COFFEE SCRUB! Dengan 8 bahan utama, anda hanya perlu bayar separuh dari harga pasaran! Ini senarai harga.

HARGA BAEBEAN COFFEE SCRUB MALAYSIA

HARGA BAEBEAN COFFEE SCRUB MALAYSIA

Murah gila kan?

 

Apa tunggu lagi? Cepat beli sementara harga masih sama. Bila-bila masa je pihak BAEBEAN COFFEE SCRUB boleh naikkan harga. Dengan permintaan yang begitu tinggi, tak mustahil harga akan naik. Sebab tu saya beli banyak-banyak untuk simpan stok! Hehehe.

 

CARA PEMBELIAN SCRUB KOPI BAEBEAN

Pembelian adalah melalui whatsapp sahaja.

Jangan malu-malu untuk bertanya. Pihak BAEBEAN COFFEE SCRUB MALAYSIA akan membantu menjawab sebaik mungkin. Buang rasa malu bertanya tu untuk kecantikan kulit masa depan okay?

SAYA TAK MALU BERTANYA, SAYA DAH BELI, KULIT SAYA DAH CANTIK, ANDA BILA LAGI?
Whatsapp 013-6870746

==> wasap.my/60136870746

 

Malas save nombor? Terus je klik link whatsapp ni ye 👉 https://t.co/L6kqDjuCy4

 

SILA FOLLOW KAMI DI:

  • TWITTER

(@BaeBeanHQ) | Twitter

  • FACEBOOK

BaeBeanCoffeeScrubHQ | Facebook

  • INSTAGRAM

(@BaeBeanHQ) | Instagram

Azri Misti

Azri Misti merupakan penulis novel Cinta Dua Zaman & Kerana Kau Bidadari.

Nak beli novel?
Whatsapp/Mesej :
"Beli Cinta Dua Zaman" ke 013-3004101
"Beli Kerana Kau Bidadari" ke 013-3004101

Nak buat advertorial?
Email : azrimisti@gmail.com
Azri Misti

Comments

comments

Leave a Reply