Kerja Sambilan dari Rumah – Bahagian 3

Jaminan untuk Kerja Sambilan dari Rumah.

Baca dahulu Kerja dari Rumah – Bahagian 1 dan Kerja di Rumah – Bahagian 2.

Kerja sambilan dari rumah ini dijamin tidak akan terlibat dalam sebarang urusan yang salah di sisi undang- undang Malaysia dan juga antarabangsa.

Semua projek yang disenaraikan di dalam panduan ini adalah menggunakan platform yang sah. Anda tidak perlu was-was tentang kesahihan projek yang ditawarkan kepada anda.

Kerja dari Rumah

Berikut adalah jaminan untuk kerja dari rumah :-

  1. Bukan Skim Cepat Kaya.
  2. Lansung tiada kaitan dengan perniagaan MLM atau piramid.
  3. Tidak terlibat dengan perdangangan matawang iaitu FOREX.
  4. Bukan perniagaan online/offline.
  • Anda Dibayar untuk setiap projek yang telah siap.

100% kerja sambilan di rumah ini adalah sahih. Anda akan mendapat bayaran untuk setiap projek yang telah diselesaikan. Anda tidak perlu untuk menyertai sebarang program buat duit, affiliate, reseller, MLM dan pendek kata anda tak perlu menjual sebarang jenis produk sekali pun.

Kerja Part Time dari Rumah

Anda tidak akan terlibat dengan sebarang perniagaan ataupun bisnes online yang melibatkan transaksi jual beli. Setiap kerja sambilan yang disiapkan akan mendapat bayaran dari pihak syarikat berkenaan.

  • Kerja Sambilan dari Rumah Merupakan Satu Alternatif.

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, begitu ramai orang telah kehilangan pekerjaan di seluruh dunia akibat kemelesetan ekonomi global. Banyak syarikat telah mula beralih daripada menggajikan pekerja tetap kepada pekerja bebas (freelancer). Cara ini lebih menjimatkan kos operasi kebanyakan syarikat-syarikat. Internet juga membantu memudahkan operasi syarikat dengan khidmat yang lebih pantas.

Kerja Sambilan dari Rumah - Freelancer

Terdapat lebih daripada 100 ribu peluang kerja part time telah diwujudkan. Impaknya, sedikit sebanyak masalah kekurangan pekerjaan setiap tahun dapat diatasi. Antara kesan positifnya yang lain, ia bukan sekadar membuka peluang pekerjaan baru kepada orang ramai, tetapi juga dapat memberi keuntungan kepada syarikat apabila dapat menggajikan pekerja yang berkualiti secara bebas.

Jika anda bercadang untuk mencari pekerjaan yang baru atau anda ingin mendapatkan sumber pendapatan yang kedua, ini adalah peluang terbaik. Kenapa ramai orang telah menjadikan kerja sambilan dari rumah sebagai sumber income yang utama. Apakah sebabnya? Jawapannya mudah, ini kerana ia jauh lebih lumayan dan berbaloi jika dibanding dengan kerja yang dilakukan sebelumnya.

Jom sertai: JOBDIRUMAH


Pautan:

Kerja dari Rumah – Bahagian 1

Kerja Sambilan di Rumah,Lipat Kertas, Isi sampul Surat …

Latest Part Time Jobs | Kerja Sambilan di Malaysia dan …

kerja dari rumah tanpa modal-bisnes online – YouTube


Kerja Sambilan dari Rumah – Bahagian 3 | iZiVio.com

Follow me

iZiVio

Founder at iZiVio Marketing
Seorang yang simple.
Rajin bersantai.
Gemar membaca.
Minat berblogging.
iZiVio
Follow me

Comments

comments

Latest Comments

Leave a Reply