Label Baju Murah Malaysia – Label Tudung Besi Murah

Anda tengah tercari-cari tempat Tempah Label Baju Murah Malaysia atau Label Tudung Besi Murah?

Label Baju Murah Malaysia

Label Baju Murah Malaysia

CAKAP NAK SETANDING BRAND INTERNATIONAL. LABEL TU KENA PREMIUM DULU!! KALAU TAK SUSAH NAK PERGI JAUH BOSS.

Ramai yang repeat order cakap label ni bagus untuk buat pelanggan konfiden dan percaya dengan brand anda.

Rugila kalau tak letak sebab kalau tak letak umpama buat rumah banglo 2 tingkat tapi tak letak bumbung.

Tapi kalau anda tak kisah pelanggan anda beli dengan pesaing anda sebab tak sanggup pakai brand anda yang tak exclusive dan nampak cikai silakanlah.

Label Baju Murah Malaysia

Label Baju Murah Malaysia

Pelanggan kami kata, label tu la yang ikat pelanggan diorang beli berkali-kali.

Mana tak nya dengan label brand tu la yang saka pelanggan diorang supaya ingat brand diorang, sampai termimpi2, sampai gigil la tak sabar tunggu next collection. Anda nak ke nak jadi macam tu?

Bertindak sekarang tau sebab pesaing anda tu tunggu peluang jer nak rampas pelanggan dan bakal pelanggan anda.

Tempah Label Tudung Besi Murah

Tempah Label Tudung Besi Murah

 

Kami hanya menjual Label berkualiti PREMIUM sahaja, tak kira label kain atau label besi.

 

“#8 SEBAB ANDA PERLU TEMPAH LABEL BAJU DAN LABEL TUDUNG BESI DARI MAYALABEL”

 

👉 METAL LABEL KAMI MACAM CERMIN.

Wauuuuu….. METAL TAG MAYALABEL tak sama seperti LABEL BESI yg lain tau.

Permukaan METAL TAG tu flawless dan licin je sebab kami melakukan RND yang ketat dengan kilang sehingga menemui formula ketebalan terbaik untuk hasilkan label yang betul-betul PREMIUM, sampai boley buat cermin la. Dan yang paling penting ANTI KARAT.

Dengan letak Label besi kami akan membuatkan PRODUK ANDA akan tampil lebih bergaya daripada PENJUAL lain.. Mesti lepas ni PESAING ANDA dengki sbb PRODUK ANDA lagi segak daripada PRODUK DIORANG.

Tempah Label Tudung Besi Murah - SCAFZONE

Tempah Label Tudung Besi Murah – SCAFZONE

 

👉 SUPERBBB MATERIAL, HIGH QUALITY WOVEN.

Benang Label kami adalah dari material terbaik sebab kami tempah dari kilang yang sama yang keluarkan BRAND besar seperti ADIDAS, PUMA, ZARA DAN BRAND BESAR yang lain.

Mereka ini sangat cerewet dengan kualiti tau, yerla BRAND power kot. Malula kalau Label tu nampak Cikai, Jatuh ayaq muka kata orang.

Sebab tu pelanggan kami sangat amaze bila tengok label yang kami jual sangat berbeza dengan penjual label yang lain. Bukan senang beb nak dapat order dengan kilang ni, minta rekod sale bagai. Tapi sangat berbaloi.

Tempah Label Baju Murah Malaysia - APPLEPIE.CO

Tempah Label Baju Murah Malaysia – APPLEPIE.CO

👉 WARRANTY PENGHASILAN

Kami bagi JAMINAN Label yang di hasilkan adalah sama dengan plan artwork. Jika tidak kami akan mengganti semula dengan percuma.

Jangan risau dengan hasil label anda sebab kami bagi jaminan penggantian semula jika label anda tidak mengikut final artwork yang dipersetujui.

 

👉 WARRANTY MASA SIAP

Kami amat mementingkan perjanjian penyiapan dengan ketat. Kadang tu siap awal dari yang di janji. Wau ke wauuu?

 

👉 BERPENGALAMAN

6 tahun dalam pembuatan label adalah satu bonus untuk anda. Anda hanya bagitahu nak guna kat mana, insyaAllah team kami bersedia memberi khidmat nasihat percuma.

 

👉 KETAHANAN

Suhu tinggi takkan merosakkan label kain kami, memang telah diuji oleh kami dan pelanggan kami sendiri. Anda pon boleh ikut serta lepas beli nanti.

 

👉 ELEGANT

Sapa rasa, tudung dia nampak cikai? Boss jgn risau, Boss jahit ja label kami kat product.. trusss tukaq jdi Elegant setaraf brand femes.. Amacam nak jdi brand power tak?

 

👉 HARGA EKONOMI, VALUE PREMIUM

Harga kami mungkin bukan yang terendah walaupon kami pernah cuba puaskan permintaan anda nak harga yang terendah dan sangatlah serik untuk buat order murah tu, Sebab anda berisiko mendapat label besi yang permukaan dia macam jerawat, bergelembung.

Hello murah pon buat apa bila pelanggan tengok label pelanggan tak jadi beli, Please ubah persepsi anda, Tolong jangan buat penilaian berdasarkan harga.. please change, buat penilaian terhadap VALUE! bukan harga.

Sekarang ni masa yg ditunggu-tungu…harga LABEL MAYALABEL akan terbongkar !!! semua tak sabar dah kan !!!

 

HARGA LABEL BESI PREMIUM KAMI

SAIZ 1X4CM @ 2X2CM @4CM Persegi Kebawah
TAK LEBIH 1 INK

  • 200PCS = RM620 (RM3.10/pcs). Add Rm10 utk POSTAGE.
  • 500PCS = RM950, (RM1.90/pcs). Add RM15 utk POSTAGE.
    Jimat RM600.
  • 1000PCS = RM1550, (RM1.55/pcs) Add RM15 utk POSTAGE.
  • 2000PCS = RM3050, (RM1.53/pcs) Add RM25 POSTAGE
Tempah Tag Besi

Tempah Tag Besi

HARGA LABEL KAIN PREMIUM KAMI

Saiz 2X4CM @ 12CM Persegi Kebawah
TAK LEBIH 3 color

  • 500PCS = RM229, (46sen/pcs)
  • 1000PCS = RM290, (29sen/pcs)
  • 2000PCS = RM460, (29sen/pcs)
  • Add RM10 utk POSTAGE

Ini adalah production standard 15-20 hari kerja
MCM MANA NAK ORDER NI ?.. Takut terlepas dateline tailor?… Meh Kak min bg tau..

Label Pakaian Murah Malaysia - Label Baju Murah Malaysia - QASIMA TELEKUNG

Label Pakaian Murah Malaysia – Label Baju Murah Malaysia – QASIMA TELEKUNG

 

HOW TO ORDER MY PREMIUM LABEL

 

1. Click website di bawah untuk buat belian di web, sebab kami bg voucher diskaun rm30 untuk kain dan rm50 untuk besi.

The best way and fast respond QUOTATION. dahla dapat diskaun

 

2. INBOX MESEJ FB PAGE “MAYALABEL”.

Friendly owsem reply!! Tapi uols kena sabar tunggu Q up ye boss boss…

 

3. WHATSAPP

Kalau uolss sukakan two-way communication, boleh whatsapp team kami direct terus.. Tapi sama juga kena tunggu Q

Adyka – http://www.wasap.my/60142447634
Amer – http://www.wasap.my/60194548606

 

4. Buat appoitment untuk ke kedai kami utk full satisfaction

No.2-23, Jalan Prima SG1,
Prima Sri Gombak
68100 Batu Caves
Selangor
( Sederet dengan Nandos Sri Gombak)

Bertindak Cepat Tau Sebelum Tailor Faveret Anda Close Tempahan


Label Baju Murah Malaysia – Label Tudung Besi Murah | iZiVio.com

iZiVio
Follow me

iZiVio

Founder at iZiVio Marketing
Seorang yang simple.
Rajin bersantai.
Gemar membaca.
Minat berblogging.
iZiVio
Follow me

Comments

comments

Leave a Reply