Rawatan Sakit Lutut Bukan Cara Tradisional – GESOL

Sedih tgk mak ayah sakit lutut? Nak tau cara rawatan sakit lutut mudah, cepat dan murah? GESOL lebih berkesan berbanding rawatan sakit lutut cara tradisional.

Ada tak antara anda yg balik kg tengok mak ayah sakit lutut terketar-ketar berjalan. Nak bangun dari sujud pulak, Masya Allah mcm nak patah pinggang.

Sayu hati bila tengok diorang mcm ni. 😢 Kesian kat mak ayah.

bukan rawatan sakit lutut cara tradisional untuk mak ayah

Dari kita kecik, sampai la besar… dh byk yg mereka berkorban utk anda. Apa salahnya tunjukkan sedikit usaha utk bantu kedua mak ayah.

Tu tanda anda menghargai jasa mereka selama ini. Seronok rasa bila dpt gembirakan hati kedua insan yang anda syg ini.

Jadikan GESOL sebagai hadiah. Jika anda sibuk, kami sedia membantu untuk terus pos ke kg anda.

mak ayah gembira anak bantu hilangkan sakit lutut

Pasti terukir senyuman di wajah mereka bila ada anak yg sentiasa mengingati mereka walaupun anda jauh di mata. Sejuk hati mak ayah.

 

Apa itu GESOL? Satu alternatif terbaik untuk rawatan sakit lutut.

GESOL sebenarnya singkatan untuk “GEL SENDI OTOT & LUTUT”. Ramai yang mengalami sakit lutut, lenguh badan dan sakit urat sendi tapi buat tak endah.

Sakit lutut dan sendi ni merupakan perkara biasa yang dialami terutamanya bagi orang berusia dan yang aktif sukan.

Kegunaan GESOL

Alhamdulillah, formulasi terbaru hasil dari penyelidikan kami selama 6 bulan membawakan kepada penghasilan GESOL yang dicipta khusus untuk yang mengalami sindrom sakit sendi, otot dan lutut.

GESOL telah dikilangkan oleh pengilang yang berstatus GMP (yang telah menerima pelbagai anugerah kecemerlangan) sejak tahun 2015.

🏨GESOL mempunyai kelulusan KKM (NOT170704658K)

Produk ubat sakit lutut lulus KKM

INFO Tentang GESOL

🔷GESOL (Singkatan Untuk Gel Sendi, Otot dan Lutut) merupakan suatu solusi alternatif yang berperanan untuk mengurangkan sakit sendi, otot, pinggang dan lutut.

🔷Produk ini diformulasikan oleh Teknologi Nanocell yang mempercepatkan proses resapan bahan-bahan rawatan bagi mengurangkan kesakitan sendi, otot, lutut dan kelesuan.

🔷Antara bahan yang digunakan ialah Argan Stem Cells, yang mampu merawat tisu badan yang rosak.

🔷Bahan-bahan yang digunakan adalah bahan organik dan semulajadi.

🔷Disarankan digunakan di tempat yang sakit sebanyak 2-3 kali sehari bagi mendapatkan kesan yang optimum.

KANDUNGAN dan BAHAN-BAHAN yg DIGUNAKAN

GESOL diperbuat daripada bahan-bahan organic terpilih seperti:

  • Minyak Eucalyptus
  • Nigella Stavia @ Habbatus Sauda
  • Za’faran
  • Aloe Vera Extract
  • Argan Stem Cells
  • Minyak Pappermint
  • Aqua

KEGUNAAN

Untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

  • Sakit belakang
  • Ketegangan otot
  • Terseliuh/tergeliat
  • Lenguh-lenguh & sakit-sakit sendi utama

KELEBIHAN

  1. Kadar resapan yang cepat kerana diperkaya dengan Argan Stem Cell (dan Diformulasi oleh Nanocell Tech)
  2. Kesan kelegaan seawal 5 minit
  3. Mesra solat & halal.
  4. Wangi & tidak berbau seperti ubat.
  5. Menyembuhkan Athritis jika digunakan secara berterusan.
  6. Melancarkan peredaran darah
  7. Membantu melegakan lenguh bahu & leher.
  8. Membantu menyembuhkan sakit sendi, otot dan lutut.
  9. Sesuai untuk melegakan sakit belakang pangkal leher.
  10. Tahan sehingga lebih daripada sebulan (Guna 2-3 kali sehari).

⚠AMARAN :

  • GESOL hanya digunakan sebagai suplemen kesihatan untuk sapuan luaran sahaja.
  • Elakkan dari terkena mata dan jauhi daripada kanak-kanak (berumur bawah 12 tahun).
  • Untuk kes-kes kecederaan yang kronik, anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan doktor bagi mendapatkan khidmat rawatan lanjut.

PENYIMPANAN:

  1. Jangan terdedah secara berterusan dengan cahaya matahari.
  2. Simpan ditempat yang selamat dan tidak terdedah dengan risiko haba.

CARA-CARA PENGGUNAAN:

Goncang sebelum guna,

  1. Bersihkan kawasan sapuan (Pastikan kawasan kesakitan terhindar dari kekotaran).
  2. Sapukan Gel GESOL pada tempat yang mengalami kesakitan atau kecederaan.
  3. Urut kawasan sakit secara perlahan-lahan untuk mendapatan kesan resapan yang optimum.
  4. Lakukan sapuan secara konsistent sebanyak 2 hingga 3 kali sehari (Kadar ini boleh ditambah jika perlu). Seeloknya lakukan sapuan selepas anda mandi.
  5. Basuh tangan selepas menggunakan GeSol.
GESOL bukan rawatan sakit lutut cara tradisional

GESOL bukan rawatan sakit lutut cara tradisional

🔶HARGA

Harga biasa = RM109 (Semenanjung Malaysia), RM115 (Sabah/Sarawak).

 

🌟PROMOSI🌟

Harga promosi seunit = RM75 (Semenanjung Malaysia), RM80 (Sabah/Sarawak)

Jimat RM43

  • Diskaun barang = RM34
  • Percuma pos = RM9

🌟PROMOSI VALID SEHINGGA STOK MASIH ADA🌟

Khidmat COD juga boleh dijalankan sekitar Lembah Klang (tertakhluk kepada syarat).

 

📱HUBUNGI

Anda boleh hubungi kami ditalian 019-7256 520 (WhatsApp/Call) untuk sebarang pertanyaan.

Untuk terus wasap, Klik link bawah ni.

wasap.my/60197256520

Sila follow kami di Facebook : Gesol Smart Natural Active

Gunakanlah gel sapuan ini kerana ianya lebih cepat berkesan berbanding rawatan sakit lutut cara tradisional.


Rawatan Sakit Lutut Bukan Cara Tradisional – GESOL | iZiVio.com

iZiVio
Follow me

iZiVio

Founder at iZiVio Marketing
Seorang yang simple.
Rajin bersantai.
Gemar membaca.
Minat berblogging.
iZiVio
Follow me

Comments

comments

Leave a Reply